Workshops

2024

Workshop zangtechniek. Met zoveel nieuwe leden wordt het weer tijd voor een workshop zangtechniek!

2019

Wij houden ervan onszelf te blijven ontwikkelen. Dit jaar hebben we gekozen voor een serie zanglessen van Marcel van der Steeg van muziekschool Yortune. We krijgen nog een Follow-up in mei.

2017

Workshop gospel  zingen

Om ons concert Rhythm & Roots tot een groot succes te maken hebben, we naast onze workshop Body Percussion, een workshop Gospel zingen gevolgd onder de inspirerende leiding van Jennefer Zichem van Gospelgroep G-Roots.

2016

workshop koorregie 

Een aantal koorleden uit het bestuur en de muziekcommissie gaat op zaterdag 5 maart 2016 een cursus koorregie doen georganiseerd door BALK. De cursus wordt gegeven door een zeer ervaren koorregisseur Maarten Mourik.  Onderwerp/titel: Blijf dicht bij jezelf. In deze workshop worden het karakter van het koor en de betekenis van de muziek samengebracht. Hopelijk vinden wij veel inspiratie om ons op de beste manier die bij TTP past op het podium te presenteren.

 workshop body percussion

Ter ondersteuning van een aantal nummers voor ons concerten in 2016 en 2017.

2015

workshop zangtechnieken van Charo Durán.

“Elk individu is anders, elke stem is anders, iedereen leert anders en hoe je je voelt kan ook nog eens per dag verschillen. Deze variabelen maken het werken met mensen en hun stemmen zo interessant voor mij.

Als aan het einde van de rit de leerling niet alleen op vocaal gebied is gegroeid, maar zich misschien ook op persoonlijk vlak heeft ontwikkeld, is mijn doel behaald!” Charo Durán